2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Triukai, galintys palengvinti gyvenimą NR.4.

Laba diena, brangios skaitytojos. 🙂 Pristatau triukų 4 dalį. Šiame įraše bus tik 2 bėdos, nes deja, niekas neberašo minčių ir pati nelabai ką išgalvoju. 😐Kitam įrašui labai visų prašau parašykite man į asmenines žinutes ar į komentarus mintis kitam įrašui, nes man minčių tikrai trūksta, ir be jų nebus įrašų. Jeigu tokio tipo įrašai jums nepatinka taip pat drąsiai rašykite savo nuomones, pasiūlymus. Kritikos visiškai nebijau, tai drąsiai sakykite savo nuomones. 😏
                                                                                                                                                 Bėda.NR.1.Kaip pamiršti mylimą žmogų?
Tikriausiai jau esate susidūrusios su ta problema, kai myli žmogų, bet jis tavęs nemyli, o galbūt vėliau kai tavo jausmai išblėsta jo tik prasideda? Kaip gi nustoti kankintis ir pamiršti tą žmogų kurį beprotiškai myli?
Įdomi veikla. 
Visų pirmą tai reikia susirasti įdomų hobį, kuris keltų džiaugsmą, ir padėtų pašalines mintis nuvyti į šalį. Tai gali būti dainavimas, šokiai, piešimas ar dar kas nors kas būtų tikrai įdomu.
Verkimas.
Geriausias būdas įveikti kančią yra išsiverkti. Negalvokite, kad verkiantys žmonės yra silpni. Silpni yra tie kurie viską kaupia savyje, kol galiausiai sprogsta ir tas gali vesti iki savižudybės, kas yra tikrai baisu ir mes to tikrai nenorime.
Draugai.
Draugai puiki išeitis išmesti iš galvos savo simpatiją. Pasikalbėk su artima drauge, išsiverk ir bus daug geriau. Praleisk su savo draugais daug laiko, kad kuo mažiau galvotum apie savo simpatiją.


Bėda.NR.2.Draugų trūkumas.
Dėl šios problemos gavau ne vieną žinutę. Pati buvau atstumta, neturėjau draugų. 😓 Bet visur yra išeitis. 🙂 Visų pirma tai reikia išsiaiškinti dėl ko tau nepavyksta susirasti draugų. Galbūt tai dėlto, kad kažko nemoki? Arba tu galvoji, kad visi nedraugiški, nors pati neprisileidi žmonių? Tai kaipgi išsiaiškinti kas blogai? Žinok taisyklę Nebijok klausti TAIP tu turėtum visiškai nebijoti, prieiti ir paklausti ''kodėl nenori su manim draugauti?'' Jeigu iš tavęs tyčiojasi, neimk į galvą, jie tik pavydi. Nebijok šnekėti. Nebijok, kad būsi atstumta. Jeigu būsi draugiška su kitais, jie atsakys tuo pačiu. Pati turiu daug patirties šiuo reikalu. Būdavau labai uždara, vengdavau bendravimo su žmonėm, kol galiausiai viskas pabodo, nuėjau ir užkalbinau vieną bendraamžę. Ji supažindino su savo draugais, ir supratau, kad draugai nėra jau taip baisu. Tad nebijokite pirmos pradėti pokalbį. 😉

2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Quarlos atostogos prie jūros (2)

Sveikos gyvos,
kadangi jau savaitė pasibaigė, kaip ir pirmasis balsavimo turas, metas paskelbti rezultatus.
Kaip jau žinote, kad iškrenta mažiausiai taškų surinkusios panelės, šiuo atveju, iškris net kelios.
Konkursą palieka:
  • Liulita
  • Juste Vego
  • Elza11
  • Gertrud
Labai didelis ačiū jums už dalyvavimą, atrodėte tikrai puikiai.

Na o dabar grįžtame prie likusiųjų. Už jas jau galėsite balsuoti ir savaitės pabaigoje bus paskelbtos mažiausiai taškų surinkusios panelės, kurios paliks konkursą.
Štai už kurias paneles dar galite balsuoti:
(Balsavimas yra blog'o dešinėje)











2017 m. birželio 19 d., pirmadienis

Quarlos atostogos prie jūros

Sveikos gyvos!

Na jau laaabai seniai klube nebuvo jokio konkurso, tad su labai dideliu narių skatinimu. Mes su Qarda suvienijome jėgas. Ilgai galvojom ( na nelabai ilgai užtrukom, bet kol mintis į galvą atšliaužė :D ...) ir nusprendėm sukurti smagų ir vasarišką konkursą - "Prie jūros".
Banalu, nebanalu, bet juk konkurso tai reikia klubui :D 
Taigi einam prie reikalų 

Kodėl aš čia skelbiu? 
Čia kaip ir klubo atrakcija, beeeet mielosios, čia dar ne pabaiga. Štai ir einame prie linksmiausios dalies.  - Drums, please.
JŪS RINKSITE LAIMĖTOJĄ
 Štai čia galite peržiūrėti visas nuotraukas, o tada, blog'o dešinėje rasite balsavimo lentelę.





Na štai ir visos nuotraukos, o dabar jum telieka tik atiduoti balsą už tą, kuri jūsų manymu labiausiai atitiko temą ;) 
p.s. Atsiprašau už nuotraukų išdėstymą, blogger'is grybauja :/


2017 m. birželio 18 d., sekmadienis

Interviu NR.1.

Laba diena, brangios skaitytojos. 🙂 Klube vyko apklausa kurios metu visos galėjo išreikšti savo nuomonę apie blog'ą, pasidalinti savo idėjomis ir t.t. Gavau labai daug pasiūlymų daryti interviu, tai nieko nelaukusi ir pradedu. 😉 Ačiū visoms kurios dalyvavo apklausoje, jūs nuostabios. 😊
Pirmoji panelė iš kurios imsiu interviu yra mūsų nuostabioji viceprezidentė Mylie.
                                                                               
       
1.Klausimas.''Kiek laiko žaidi superpanelę?''
Prieš kelias dienas suėjo 2 metai, kaip žaidžiu.

                                             2.Klausimas.''Kodėl išrinkai tokį vardą panelei?''
 Iš pradžių vardas buvo nelogiškas, kažkas susiję su karaliene, net nebeatsimenu. Bet vėliau pamačiau Kylie vardą ir jis man labai patiko, todėl nusprendžiau pakeisti raidę ir iki šiol nesigailiu. Daugelis mano, kad tai susiję su meile, bet tikrai ne, tai tiesiog kilęs žodis mano galvoje.

                                             3.Klausimas.''Kaip sužinojai apie mūsų klubą?''
Esu pakeitusi daug klubų, tad norėjau išbandyti kažką naujo, taip radau šį klubą.
                                           
                                              4.Klausimas.''Kokia tavo nuomonė apie klubą?''
Klubo merginos draugiškos, gana aktyvios, pats klubas yra pasiekęs pakankamai daug, nes būti reitingo 20-uke yra didelis pasiekimas, žinant, kaip merginos numeta savo tuščius klubus...

5.Klausimas.''Ar buvo kilusi mintis jį palikti?''
Tikrai nebuvo kilusi ir nemanau, kad apie tai galvosiu.

  6.Klausimas.''Kodėl norėjai tapti viceprezidente?''
Viceprezidente norėjau tapti, nes norėjau padėti klubui, kad jis išliktų toks pat geras ir taptų dar geresnis. Taip pat mėgstu vykdyti įvairias veiklas, susijusias su klubu, tad man šis darbas tik į naudą, tampi atsakingesnė, bei išlieki savimi.

7.Klausimas.''Ką manai apie savo kolegas?''
Mano kolegos labai draugiškos, aktyvios, kaip ir aš prisideda prie klubo veiklos, kiek tik gali.
 
Didelis AČIŪ visoms skaičiusioms. Taip pat labai dėkoju Mylie už įdomius atsakymus. 😉 Visos norinčios duoti interviu, rašykite man į asmenines žinutes. 😏

- LYDY

2017 m. birželio 6 d., antradienis

Triukai, galintys palengvinti gyvenimą NR.3.

                                          Laba diena, brangios skaitytojos. 
Šiandien išrinkau pačias įdomiausias ir vertingiausias temas kurias siūlė klubo narės. 😏
Taigi labai dėkoju visoms kurios rašėt bėdas ir padėjot man su šiuo įrašu. Nenusimink tos kurių bėdų šiame įraše dar nėra, bet kitame jos tikrai bus. 🌝   
                 
Bėda.Nr.1.Prakaitavimas.



  • Daugelis dezodorantų veiksmingiausi naktį. Aktyvios dezodorantų dalys patenka į prakaito liaukų latakus ir juos uždaro. Rytą naudojami dezodorantai nėra tokie veiksmingi, nes dienos metu išsiskiria daugiau prakaito, kuris atveria liaukų latakus. Be to, dažniau išvengiama odos sudirginimo, alerginių reakcijų, jei dezodorantas naudojamas nakčiai.

    • Jeigu prakaituojama labai stipriai, reikėtų naudoti stipresnius antipersipirantus. Jeigu būtina, dezodorantu galima pasitepti dar kartą vidury dienos.

  • Siekiant sumažinti prakaitavimą, reikia tinkamai apsirengti: drabužiai turi būti pasiūti iš lengvų, orui pralaidžių, geriausia natūralių medžiagų, pavyzdžiui, medvilnės, lino.

    • Vengti aštraus maisto, pavyzdžiui, aitriosios paprikos skatina prakaitavimą, o svogūnai ir česnakai sustiprina nemalonų prakaito kvapą. Vengti kofeino, alkoholio, riebaluose kepto maisto.

  • Prakaitavimą reguliuoja maisto produktai, kuriuose yra silicio: braškės, vynuogės, migdolai.

    • Pomidorų sultys mažina prakaitavimą. Po stiklinę pomidorų sulčių gerti bent savaitę kasdien.

  • Obuolių actas šalina nemalonų kūno kvapą. Gausiai prakaituojančias vietas patepti nedideliu kiekiu acto.
    • Šalavijas – gaiviai kvepianti prieskoninė žolelė, pasižymi prakaitą stabdančiomis ir nemalonų kvapą šalinančiomis savybėmis. Šalavijų nuoviru plaukite vietas, kurios labiausiai prakaituoja.
    Maistinė soda naikina bakterijas, nemalonų kvapą bei dažniausiai nedirgina odos. Naudojimo būdas labai paprastas. Tiesiog kiekvieną rytą patrinkite pažastis sodos milteliais.
    • Arbatmedžio aliejus taip pat naikina bakterijas, suteikia gaivų kvapą ir slopina negausų prakaitavimą. Grynas arbatmedžio aliejus gali sukelti alergines reakcijas, todėl prieš tepant ant odos, jį reikėtų sumaišyti su baziniu aliejumi (alyvuogių, saulėgrąžų).
                                                                                

    Bėda.NR.2.Didelis svoris.

    Maisto patarimai:

      1. Valgykite daug daržovių, jos padės palaikyti sotumo jausmą;
      2. Gerkite begales vandens – tai ne tik atgaivins jūsų organizmą, tačiau ir pasirūpinsi jo valymu;
      3. Imkitės veiklos, tokiu atveju neturėsite progos valgyti dėl neturėjimo ką veikti;
    • Valgykite iš lėkštės, tai padės reguliuoti porcijas. Pagalvokite kaip sunku suskaičiuoti kiek suvalgėte lakstydami prie šaldytuvo..?
    •       4.Nepraleiskite patiekalų. Laikanti dietos, itin svarbu nepraleisti nė vieno dienos patiekalo, tik taip galite užtikrinti sveiką mitybą.
           5.Dar vienas puikus patarimas, laikantis dietos – registruoti savo maistą. Tai daryti galite sąsiuvinyje, kiekvieną kartą užrašydami, ką suvalgėte, arba fotografuodami savo lėkštę, kiekvieno valgymo metu. Tai padės sekti, kiek ir ko suvalgote, galbūt net nenutuokėte, jog piktnaudžiaujate saldumynais?

    Sportas

    Jei norite greitai numesti svorio, geriausias būdas – derinti sveiką mitybą ir sportą. Taigi, liaukitės tinginiavę ir pradėkite judėti. Žinoma, jei nesate pratę sportuoti, pradžioje gali būti sunku, tačiau nepasiduokite, su kiekviena diena tai taps lengvesnis ir malonesnis procesas. Sportą galite pasirinkti pasirinkti patys, tai gali būti mankšta namuose, bėgiojimas miške, aerobikos treniruotės ar net sporto klubo veikla, tačiau turėkite omenyje, jog kardio pratimai (ištvermės reikalaujantys pratimai) sudegina daugiausiai kalorijų, tad jei jūsų pagrindinis tikslas atsikratyti kilogramų – rinkitės būtent juos.
    Ir atminkite, geriausių rezultatų pasieksite sportuodami ne mažiau kaip vieną valandą kiekvieną dieną.
                                                                               
                                                                                     

    Bėda.NR.3.Pajuodę paakiai. 

    1. Svarbiausia yra atsikratyti žalingų įpročių ir pakankamai išsimiegoti, miegas turi trukti ne mažiau kaip 8 valandas. Jei nepailsėjote naktį, stenkitės miegui skirti bent valandėlę dieną.

    2. Kambaryje, kuriame miegate negali būti per tvanku ir per karšta. Išvėdinkite jį. Užuolaidos turėtų būti tokios, per kurias įeitų kuo mažiau ankstyvos rytinės šviesos.

    3. Pagalvė, ant kurios miegate turėtų būti maža ir plokščia, galite visai jos nenaudoti. Venkite prabudę trinti akis!

    4. Per dieną išgerkite mažiausiai 10 stiklinių vandens, subalansuokite mitybą – mažinkite su maistu suvartojamą druskos kiekį, druska sulaiko skysčius organizme, o dėl jų patamsėja paakiai.

    5. Vartokite vitaminus. Šiai problemai spręsti labiausiai padeda vitaminas K ir B12.

    6. Po rytinio dušo pirštų pagalvėlėmis apie 2-3min. švelniai pamasažuokite odą aplink akis. Masažuokite nuo smilkinių, apatinio voko linija link tarpuakio. Po to uždėkite rodomuosius pirštus ant išorinių akių kampučių ir lengvai patempkite odą link smilkinių. Po to stipriai užmerkite akis, o po 6 sekundžių atpalaiduokite. Šią prosedūrą kartoti 10 kartų.

    7. Ant užmerktų akių uždėkite agurkų arba žalios bulvės griežinėlius ir ramiai pagulėkite 15 min. Šios daržovės panaikina patinimą ir turi šviesinimo savybę.

    8. Paakius puikiai balina vaškė. Įvyniokite jos į medžiagos skiauteles ir palaikykite ant užmerktų akių 10min.

    9. Antpilas iš juodosios arbatos. Jį pasigaminsite šaukštelį juodosios arbatos užpylę ketvirčiu stiklinės virinto vandens, palikę valandai ir perkošę. Pasigaminę kompresą užsidėkite ant akių ir palaikykite 10min. Procedūrą baikite kompresą suvilgę šaltu vandeniu. Po to ant vokų užtepkite kremo. Tam tinka ir juodosios arbatos paketėliai.

    10. Kraujotaką gerina agurko, kalendros ir grietinės kaukė. 2 arbatinius šaukštelius smulkintos kalendros ir agurko sumaišykite su šaukštu grietinės. Uždėkite šią kaukę ant akių vokų ir odos aplink akis, palaikykite 15min. Po procedūros nuplaukite veidą vėsiu vandeniu, patepkite odą aplink akis drėkinančiu kremu.
    11. Pasiruoškite nuovirą iš rugiagėlių, petražolių ir ramunėlių. Išpilstykite jį į formelės ir užšaldykite. Akis uždenkite plonu audiniu ir uždėkite ant jų po ledo kubelį.

    12. 3 valgomuosius šaukštus rugiagėlių žiedų užpilkite viena stikline verdančio vandens.  Po dviejų valandų perkoškite ir suvilgę vatos tamponus dėkite ant akių penkiolikai minučių.

    13. Prieš miegą 1 arbatinį šaukštelį šalavijo užpilkite 100ml verdančio vandens. Palaikykite uždengę 15min. Pusę atšaldykite šaldytuve, pusę pašildykite. Pašildytame skystyje suvilgykite vatos tamponėlius ir uždėkite ant akių. Po 10min uždėkite šaltą kompresą ir taip keiskite šiuos kompresus palaikydami po 10min.

    14. Pamasažuokite paakius vitamino E milteliais. Pasigaminkite medaus ir kiaušinio baltymo mišinį ir juo nuvalykite vitamino miltelius.

    15. Jei turite pakankamai laiko ir pinigų, kreipkitės į kosmetologą, kuris specialiu aparatu masažuos paakius, stimuliuos nereikalingų susikaupusių skysčių pašalinimą.

    16. Visada kruopščiai pašalinkite visą makiažą. Stipriai netrinkite paakių odos, ji plona, linkusi raukšlėtis.
                                                 




    2017 m. birželio 3 d., šeštadienis

    Ką veikti per vasara?

    Sveikos gražuolės,
    jau seniai lankiausi blog'e ir kai sakau seniai, turiu omeny laaabai seniai. Apie du mėnesius. Taip, žinau, gėda. Buvo sunkūs mokslo metai, kad kuo geriau baigčiau, reikėjo įdėti visą 100% darbą. Na kai jau baigėsi mokslo metai ir galima atsipūsti, dvigubai daugiau prisidėsiu prie  blogo ir pasistengsiu būt kuo aktyvesnė. Ta proga, surašysiu jum top 20 ką veikti per vasarą.
    1. Parašyti senai matytam draugui ir pasiūlyti susitikti.
    2. [šitas bus nuobodus] paskaityti kokią knygą. Tai neturi būti priverstina, patarčiau susirasti knygą savo mėgstamo žanro. Pvz: Romantikos - "Aš prieš tave", Detektyvo - "Kainas ir Abelis", Fantastikos - "Bado žaidynės" ir "Divergentė"
    3. Nuvažiuoti prie jūros. Kelionė neturi būti brangi ir ilga, pilnai užteka trijų-dviejų dienų. Per šias kelias dienas galima pasidaryti daug įspūdžių.
    4. Su drauge nuvažiuoti į stovyklą.
    5. Aplankyti senelius kaime, padėti jiems. Taip parodysite savo rūpestį, o ir seneliams bus maloniau matyti jus.
    6. Apsilankyti atrakcionų parke.
    7. Savo gyvenamoje vietoje paieškoti daugiau veiklos, kaip koncertai ar filmų vakarai.
    8. Pasigaminti sapnų gaudyklę. https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/namai/pagaukite-sapna-arba-kaip-pasigaminti-sapnu-gaudykle-1034-224790 Prieš gamindama, paprašyk suaugusiojo pagalbos.
    9. Pabandyk po šiek tiek atsisakyti nesveiko maisto ir išbandyk vaisių kokteilius ar salotas.
    10. Surenk klasiokų susitikimą.
    11. Aplankyk vietinį muziejų.
    12. Pažiūrėk serialą. Rekomendacijos - Pretty little liars, grey's anatomy, teen wolf, scream queens, deviuous maids. PRIEŠ ŽIŪRĖDAMA PASITIKSLINK AR SERIALO SENCAS ATITINKA TAVO AMŽIŲ.
    13. Nuvažiuok į kito teatrą ir ten pažiūrėk filmą, kurį taip seniai norėjai pamatyti.
    14. Padėk mamai virti uogienes.
    15. Nustebink drauges su savo kulinariniais sugebėjimais. Pasikvietusi jas į svečius, pavaišink jas savo pagamintu, gaiviu, vasariniu tortu : http://www.gaspadine.lt/receptas/gaivus-ir-vasariskas-tortas-su-svieziomis-uogomis-8216 PAPRAŠYK, KAD SUAUGUSYSIS TAU PADĖTŲ.
    16. Dažniau būk lauke, bet nepamiršk apsaugos nuo saulės.
    17. Pasigamink pati ledus. http://skanumelis.com/2016/06/vasariski-naminiai-ledai/ Prieš gamindama, paprašyk mamos ar močiutės pagalbos.
    18. Rink visokias įdomias kriaukles, kad galėtum vėliau jas priklijuoti prie lapo ir įrėminti.
    19. Nepamiršk padėti tėvams su namų ruoša.
    20. IR ŽINOMA, viską įamžink, kad vėliau turėtum šaunius prisiminimus!
    Te tiek mano patarimų jums, na o dabar geros jums vasaros!
    Su jumis buvo Oskar4

    2017 m. birželio 1 d., ketvirtadienis

    Triukai, galintys palengvinti gyvenimą .NR.2.

                                             Laba diena, brangios skaitytojos.  
    Sveikinu visas su vasara! Labai smagu, kad pagaliau jos sulaukėme. 🙂  Pažadu visoms, kad per vasarą blog'as TIKRAI bus aktyvesnis. 😉Labai atsiprašau už pavėluotą įrašą. Prisižadėjau praeitą savaitę, bet taip išėjo, kad nespėjau ir įrašą parašiau daug vėliau. Dar kartą labai atsiprašau.😕
    Šiandien rašau apie 3 dalykus, juos sugalvojo mūsų narės, tai didelis AČIŪ joms. 😜
                                                                             

    Bėda.NR.1.Plaukų slinkimas.
    Su šia problema, tikriausiai daugelis merginų yra susidūrusios. Ankščiau man plaukai labai slinkdavo, bet kaukių, įvairių triukų dėka plaukai nebeslenka. Parekomenduosiu pačia efektyviausią kaukę kuri man labai padėjo..Reikės : 2 šaukštelių medaus, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukšto kokosų aliejaus ir 2 kiaušinių. Viską sumaišyti. Kaukė netik sustabdė plaukų slinkimą, bet ir pagreitino plaukų augimą. Taip pat gerkite daug žalios arbatos, ji tikrai padeda. Į galvos odą kartą į savaitę įtrinkite juodosios arbatos. Pats svarbiausias dalykas - Vanduo. Nepamirškite gerti daug vandens, vanduo naudingas ne tik plaukams, bet ir odai. 😉                              



    Beda.NR.2.Nagų lūžinėjimas. 
    Stiprinamoji nagų kaukė. 1 kiaušinio trynys + 1 šaukštelis medaus + 1 šaukštas vandens
    Visą išmaišykite, šia mase padenkite nagus ir kutikules, pamasažuokite ir palaikykite 15-20 minučių. Nusiplaukite rankas.
    Greita pagalba nagams. Vazelinas arba lūpų balzamai
    Lūpų priežiūrai skirti vazelinai yra praturtinti vitaminų kompleksu, jie puikiai drėkina ir pagerina ne tik lūpyčių, bet ir nagų būklę. Nenulakuotus nagus padenkite vazelino sluoksniu, palaukite 10-15 minučių ir vazelino perteklių nusivalykite vatos tamponėliu. 
    Kaukė lūžinėjantiems, sausiems nagams (ypač tinkama nusivalius nagų laką). 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus + 1 šaukštelis medaus 
    Ingredientus sumaišykite, įsitrinkite į nagus ir kutikules, palaikykite bent 10 minučių ir nuplaukite. Ši kaukė yra ženkliai veiksmingesnė už daugumą kutikulėms skirtų aliejų.                                        



    Bėda.NR.3.Geltoni dantys.
    Tikriausiai kiekviena mergina norėtų turėti gražius, sveikus ir baltus dantukus. Bet ne visos turi laiko jais tinkamai pasirūpinti. Štai keli patarimai baltesniems dantukams. 👄
    Dėvėkite mėlynos spalvos drabužius, lūpų dažai turėtų būti šaltų spalvų, kaip mėlyna, violetinė ir t.t.
    Taip pat tinka rausva, violetinė ir pilkos spalvos. 
    Dantų balinimas soda ir citrina Norėdami balinti dantis, trinkite juos citrinos žievele. Jei nusprendėte balinti dantis su soda, tai jos reikia užberti ant vatos tamponėlio ir trinti dantukus. Nepaisant metodo prieinamumo, jis yra gana rizikingas, mat gali pažeisti dantų emalį ir tai gali sukelti padidintą dantų jautrumą. Balinantys geliai – tai priemonė, kurie padės šypseną padaryti nuostabia. Grožio ir sveikatingumo industrija suteikia kelias gelių rūšis, jie vieni nuo kitų skiriasi tiek sudėtimi, tiek naudojimo metodais. 1. Teptuku gelį uždedame ant dantų ir leidžiame išdžiūti. Gelio nenuvalome ir nenuplauname – jis ištirps nuo seilių. Pateiktas būdas – pats saugiausias, nes nepažeidžia dantų emalio. 2. Gelį uždedame ant tamponėlio ir uždėję ant dantų paliekame nakčiai. Kuo ilgiau jį taip laikysime, tuo greičiau sulauksime efekto. Trūkumas – ardomoji vandenilio peroksido savybė, dėl to emalis suplonėja ir padidėja dantų jautrumas. Jei turite dantų protezus, balinančių gelių naudoti neverta, kadangi jie skirti tik tikrų dantų balinimui.      



    Gražios vasaros !
    Linkiu praleisti ją prasmingai, o ne prasėdėti visą vasarą kambaryje ir nieko neveikti.😏 
    Kitas įrašas pasirodys vėliausiai už dviejų savaičių!
    Rašykite man į asmenines žinutes bėdas kurios jus ištiko ir galbūt pabandysim jas išspręsti jau kitam įraše!
    Iki!
                                                                                            - LYDY