2017 m. balandžio 2 d., sekmadienis

APKLAUSA: jei reikėtu rinktis vieną pomėgį tai, koks būtu ir kodėl?

  Sveiki brangūs blogo skaitytojai, šiam kartui apklausiau klubiečių jei reikėtu rinktis vieną vienintelį pomėgį tai koks jis ir kodėl? Štai kaip atsakė klubietės:

SATURNIJA:


Atsakau į tavo klausimą. Rinkčiausi plaukiojimą visaip ir visur. Nėra nieko malonesnio, kai po sunkios dienos nuėjusi į baseiną nuplauki 2 kilometrus ir maloniai pavargusi plūduriuoji ant vandens. O iš baseino išeini tokia visa lengva kaip pūkelis. Kūnas pasitempęs, lengvas, galvoje jokiu sunkiu minčių. Man tai labai patinka. O plaukti baidarėje upe ar ežeru leidžiantis saulei tiesiog nuostabu. Ir būtinai reikia koja permesti per baidares kraštą, kad pirštai liestu vandeni-nepakartojama.

DM-we

Jeigu reikėtų išskirti vieną pomėgį, tai manyčiau būtų sportas. Nors pomėgių turiu nemažai, bet aktyvia veikla užsiimu jau nuo vaikystės, todėl dabar labai sunku visą dieną sėdėti vietoje. Aišku, be muzikos taip pat negaliu gyventi. Pianinu groju jau 9 metus, bet kadangi pianino nepasineši kur nori, tai tenka pasitenkinti užsiimant sportu.

GabrielėD

Atsakau į klausimą klubo blogui. Taigi, didžiausias pomėgis mano gyvenime jau 7 metai yra sportas. Esu išbandžiusi ir buvau apsistojusi ties dviem dalykais kurie mane labiausiai traukė ir padėjo išsikrauti, atsipalaiduoti. 5 metus lankiau aerobinę gimnastiką, vėliau 2 kūno rengybą. Tačiau sušlubavus sveikatai teko atsisakyti sporto. : Bet kadangi tai pakankamai svarbu dalykas mano gyvenime, ieškodama ramesnės šakos atradau jogą ir ją pamilau. <3

Justė Vego

Mano pomėgis yra daryti šukuosenas. Gal todėl, kad mane labai traukia šis dalykas, nes esu truputį prie meno. Man be galo patinka viskas ,kas yra susiję su nagų lakavimu, makiažo darymu..

Akvilė.R

Apie pomėgius, jei reiktų rinktis vieną tai būtų skaitymas. Dievinu tą momentą, kai galiu atsipalaiduoti ir suryti, kokį nuostabų fantastinį romaną. Taip pat labai patinka mokslinė fantastika ar psichologiniai romanai. Tai va labai trumpai.


  Noriu padėkoti klubietėm už dalyvavimą apklausoje. Myliu jus <3 taip pat norėčiau išgirsti ir iš skaitytojų, kokį jūs rinktumėtės pomėgį ir kodėl? Iki kito karto :)


Jums rašė Joan Jett