2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Triukai, galintys palengvinti gyvenimą NR.4.

Laba diena, brangios skaitytojos. 🙂 Pristatau triukų 4 dalį. Šiame įraše bus tik 2 bėdos, nes deja, niekas neberašo minčių ir pati nelabai ką išgalvoju. 😐Kitam įrašui labai visų prašau parašykite man į asmenines žinutes ar į komentarus mintis kitam įrašui, nes man minčių tikrai trūksta, ir be jų nebus įrašų. Jeigu tokio tipo įrašai jums nepatinka taip pat drąsiai rašykite savo nuomones, pasiūlymus. Kritikos visiškai nebijau, tai drąsiai sakykite savo nuomones. 😏
                                                                                                                                                 Bėda.NR.1.Kaip pamiršti mylimą žmogų?
Tikriausiai jau esate susidūrusios su ta problema, kai myli žmogų, bet jis tavęs nemyli, o galbūt vėliau kai tavo jausmai išblėsta jo tik prasideda? Kaip gi nustoti kankintis ir pamiršti tą žmogų kurį beprotiškai myli?
Įdomi veikla. 
Visų pirmą tai reikia susirasti įdomų hobį, kuris keltų džiaugsmą, ir padėtų pašalines mintis nuvyti į šalį. Tai gali būti dainavimas, šokiai, piešimas ar dar kas nors kas būtų tikrai įdomu.
Verkimas.
Geriausias būdas įveikti kančią yra išsiverkti. Negalvokite, kad verkiantys žmonės yra silpni. Silpni yra tie kurie viską kaupia savyje, kol galiausiai sprogsta ir tas gali vesti iki savižudybės, kas yra tikrai baisu ir mes to tikrai nenorime.
Draugai.
Draugai puiki išeitis išmesti iš galvos savo simpatiją. Pasikalbėk su artima drauge, išsiverk ir bus daug geriau. Praleisk su savo draugais daug laiko, kad kuo mažiau galvotum apie savo simpatiją.


Bėda.NR.2.Draugų trūkumas.
Dėl šios problemos gavau ne vieną žinutę. Pati buvau atstumta, neturėjau draugų. 😓 Bet visur yra išeitis. 🙂 Visų pirma tai reikia išsiaiškinti dėl ko tau nepavyksta susirasti draugų. Galbūt tai dėlto, kad kažko nemoki? Arba tu galvoji, kad visi nedraugiški, nors pati neprisileidi žmonių? Tai kaipgi išsiaiškinti kas blogai? Žinok taisyklę Nebijok klausti TAIP tu turėtum visiškai nebijoti, prieiti ir paklausti ''kodėl nenori su manim draugauti?'' Jeigu iš tavęs tyčiojasi, neimk į galvą, jie tik pavydi. Nebijok šnekėti. Nebijok, kad būsi atstumta. Jeigu būsi draugiška su kitais, jie atsakys tuo pačiu. Pati turiu daug patirties šiuo reikalu. Būdavau labai uždara, vengdavau bendravimo su žmonėm, kol galiausiai viskas pabodo, nuėjau ir užkalbinau vieną bendraamžę. Ji supažindino su savo draugais, ir supratau, kad draugai nėra jau taip baisu. Tad nebijokite pirmos pradėti pokalbį. 😉