2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

School Life {intro}

Sveika!
Jei esi nuolatinė skaitytoja, tai turbūt atsimeni, kaip praeitame įraše minėjau mokyklą ir sunkumus. Tad pagalvojau, kodėl nesukūrus tokios temos, kurioje galėčiau pasidalinti įspūdžiais mokykloje, sunkumais ir t.t Ši tema yra jums visoms, nes manau daug kas galėtų pridurti kažką dėl savo pačios mokyklinio gyvenimo. Dar vienas dalykas dėl ko sukūriau realaus gyvenimo temą, nes visa tai kas su MA, jau nuvalkiota ir gali rasti kiekviename blog'e, o mes norime būti originalios.
Tikiuosi ši tema tau patiks ir prisijungsi prie mūsų sekėjų ;)

First things first:

Išsiblaškymas
Kaip susikaupti per pamokas ir negalvoti apie pašalinius dalykus?
Turbūt ne viena iš jūsų esat patyrusios tą gėdinantį momentą kai per pamoką užsisvajoji ir pamiršti, kad esi pamokoje, o tada BAM ant tavęs užrėkia mokytoja ir/gal net klasė pradeda juoktis. Tai kaip susikaupti per pamoką? Atsakymas paprastas - viską pamiršti. Jei kažkas gėdingo atsitiko ar labai svarbaus ir tai tau neduoda ramybės - pamiršk tai. Nekreipk į savo reikalus dėmesio, kai esi pamokoje, nes žinios kurias galėtum gauti yra begalo svarbios. Na, o jei taip ir lieki išsiblaškius - tada ir nukenčia pažymiai. To visada galima išvengti, kad nesusidarytų dviguba problema.
Trust me - kad ir kaip nesąmoningai atrodo, tai veikia. Tiesiog tereikia atidėti savo mintis kitur, kad galėtum susikaupti į tai, kas svarbu.



Jei dar turite kokių temų pasiūlyti - rašykite drąsiai į komentarus. Labai lauksiu :)
IKI