2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

Blog'as atgyja (rinkimai)

Hei hei hei, 
pagaliau vėl galiu visaip išsireikšti po ilgo tylėjimo :D. Kaip jau pastebėjot, mūsų klubo blog'ai dažnai keitėsi, tada buvo neaktyvus, bet mes jus įspėjame - LAIKAI PASIKEITĖ. Su džiaugsmu rašysim naują blog'ą ir pažadam jum nenusibosti ;) 

First things first, dabar vyksta viceprezidenčių rinkimai, taip taip, teisingai perskaitėte, Rinkimai. Ehem, dabar aš jums papasakosiu kas čia tokio ir kodėl taip sureikšminam juos. Jei neklystu tai viskas kaip ir prasidėjo nuo manęs (Oskar). Pati buvau tikrai daugelyje klubų ir vis būdavo ta pati taisyklė "Paaukoji 200 smaragdų ir padarau tave viceprezidente" na aš kaip kvaila ir aukojau juos, padarydavo viceprezidente, labai paprastai čia būdavo. Tada klubas nusirisdavo, niekas nieko nedarydavo, na o mano pastangos per niek, tad išeidavau. Viskas pasikeitė kai įstojau į Quarlą, po kelių mėnesiu tapau viceprezidente, ir po pusmečio (su trupučiu) tapau prezidente. Su savo patirtimi galvojau, kad nieko gero nebus iš panelių kurios susimoką už titulą, arba tiksliau "Rožinį vardą" o už tuos  200 smaragdų galėtų nusipirkti naują bruožą, ar palaukti kokios geros kolekcijos (bent jau aš graužiausi :D ). 

Viceprezidentės atliekamas darbas yra svarbus, panelės yra kaip ir klubo valdžia, todėl reikia pas parinkti atsakingai. O koks geresnis sprendimas, negu pačių klubiečių balsavimas?  Taip ir atsirado rinkimai, tikrai klubo nepatikėčiau panelėm susimokėjusiom už gražesnės spalvos vardelį. Tai jei kas norėtų pas mus susimokėti už titulą tai iškarto didelis ne. Čia panelės turi įrodyti, kad yra vertos titulo, kad tikrai nori padėti klubui ir stengtis daryti viską kas geriausia klubo labui, kad nepaliks jo bėdoje, o stengsis padėti.


Na tai te tiek šiandien iš manęs apie klubą, iki susimatymo gražuolės!💖💖
Su jumis buvo Oskar4