2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

Savaitės apžvalga

Sveikos, [visų pirma tai atsiprašau už pavėlavusį įrašą]
susirinkome čia aptarti visų įvykių įvykusiu per šią savaitę. Iš tikrųjų tai daug kas įvyko per šią savaitę, atsisveikinome su dvejais žaidimais, o priėmėme dar du. Klube pasibaigė viceprezidenčių rinkimai ir juos laimėjo Qarda, Asta panelė, Juste Vego. Jau greitai bus šiame blog'e nauja skiltis apie klubo valdžią. Na, o dabar grįžkime prie žaidimo naujienų

 Pradėkite nuo pasibaigusio žaidimo "Šv. Valentino dovanos" - Dovanų (maža, vidutinė, didelė) tipas

Tai vakar atsisveikinome su šiuo žaidimu, nežinau kaip jums, bet Valentino dienai tikėjausi kažko daugiau iš kūrėjų. Palyginus su praeitais metais tai šių metų žaidimas tikrai nusileido. Praėjusiais gavome ir žaidimą [soliterį] ir kolekciją (nors ir su penkiais rūbais, bet vistiek kolekcija 👀) 
Neturėtume ir pamiršti sužadėtinio kolekcijos šiais metais: 

Na kaip man neturinčiai sužadėtinio tai laaabai graži ši kolekcija 💙
Atsisveikiname su žaidimu ir aptariame kitą naujovę pasibaigusią superpanelėje: Mados savaitė (Niujorkas) - Dėžės tipas 
Tai jau visiems žinomas tipas - kas šešias valandas gauni po nemokamą atidarymą ir gali gauti puikius prizus. Šią mados savaitę turėjome galimybę laimėti du derinius. Mane ta ilga suknelė PRIBLOŠKĖ (neradau kito kokio išsireiškimo). Čia tikrai yra mano skonio suknelė, kurios aš taip laukiau žaidime ir BAM atsirado. gaila laimėjau rudą kurią  nelabai kur ir panaudosiu. O taip tai visada gaunu apie du smaragdus ir iki 1000 dolerių, tai mane nelabai džiugina :/ Dar yra ir kita šio žaidimo pusė - gali laimėti fotoaparatus ir juos iškeisti į antrąjį derinį. Dauguma mano klubo narių, kaip visada, be safyrų laimi nedaugiau kaip 6 fotoaparatus. 
Su šiuo žaidimu taip pat atsisveikinome taip pat, bet kartu ir pasitikome kitą mados savaitės miestą: Londoną

Šukuosena kurią galima laimėti:
Nežinau kaip jums, bet man ji primena kokius undinės plaukus ar Daenerys Targaryen šukuoseną :D Na, nieko labai ypatingo, paprasta šukuosena. 
Rūbai slepiantys dėžėje:
Kai pamačiau šiuos rūbus tai net nežinojau kaip reaguot :D gal čia madinga ir aš nesuprantu mados, ar tai beskonybės turgus. Na rimtai, tie batai panašūs į mano močiutės guminius :D o suknelė tai nebent juoda gaaal ir graži. Na tai sakau, tik mano nuomonė ;) Kiti priedai kaip auskarai,apyrankės, žiedai bei rankinė tai patiko, na dar apyrankės nesugalvoju kur galėčiau pritaikyti, o rankinė tai jau neabejotinai ir vienareikšmiškai graži. Dar pridursiu vieną dalyką dėl rūbų - buvo sunku ieškoti, ir dėl to šis įrašas vėluoja, rankinės neatitiko spalvų, o jau su auskarais tai net nepradėsiu... :D 
Na tai šiandien te tiek bus apie visą savaitę ;)
Nepamirškit savo nuomones palikti komentaruose, labai įdomu ką manote, na žinot pirmas įrašas juk 👀 👀.
Su jumis buvo Oskar4 💝